torstai 23. marraskuuta 2017

KOIRILLE VILLAPAIDAT


Viimeisimpänä projektina on ollut ystävän koirille villapaidat. Tässä projektissa riitti haastetta kerrakseen, vaikka periaatteessa eihän nuo olleet kun kaksi pötkylää, joihin pienet hihat. Sopivaa ohjetta ei oikein löytynyt valmiina, joten yhdistelin elementtejä muutamasta ohjeesta ja sovelsin itse lopun.

Ensimmäisen version hylkäsin heti alkuun, koska selkäosasta oli tulossa aivan liian pitkä, joten päätin aloittaa kokonaan alusta. Toinen versio näytti heti alkuun jo paremmalta, toki haasteita loi se, että koirien villapuvuista ei aikaisempaa kokemusta ollut ja en voinut jatkuvasti sovitella pukuja vaan oli luotettava otettuihin mittoihin. Toinen versio näytti valmiina siltä, että se saattaisi jopa toimia, niin ei muuta kuin toinen tekeille.


Ensimmäisessä sovituksessa helmaosa todettiin hiukan liian tiukaksi, joten avasin helmojen resorit vielä kertaalleen auki ja neuloin uusiksi lisäten kymmenkunta silmukkaa. Muuten villapaidat vaikuttivat hyvän kokoisilta näille pojille.






Toinen sovitus meni jo paremmin ja puvut saivat jäädä pojille päälle. Neuleisiin yhdistin myös hieman Novitan hohde lankaa, jotta pojat näkyvät ehkä vähän enemmän liikenteessä. Hohteen lisäksi käytin Novitan 7 veljestä lankaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti